KENNISDAG CUBISS EN BISC

januari 2022

Dinsdag 2 november leidde MAD impact de kennisdag van Cubiss en BiSC in de Verkadefabriek in Den Bosch. Na de opening van Peter van Eijk (directeur BiSC) braken we het ijs met het uitleven van onze innerlijke hooligan waarna we de diepte in doken op het thema impactgericht werken.

Na een heerlijke lunch gingen de medewerkers van de bibliotheekservicecentra aan de slag met de opzet van hun eigen Theory of Change. Inspirerende uitkomsten werden aan het eind van de middag gedeeld.

Moe maar voldaan keerden wij huiswaarts.

KENNISDAG CUBISS EN BISC

Dinsdag 2 november leidde MAD impact de kennisdag van Cubiss en BiSC in de Verkadefabriek in Den Bosch. Na de opening van Peter van Eijk (directeur BiSC) braken we het ijs met het uitleven van onze innerlijke hooligan…. Lees meer

Evaluatie Groen aan de Buurt

In opdracht van de Provincie Utrecht is MAD impact recent gestart met de evaluatie van het project Groen aan de Buurt. In dit project worden