Wat is de impact van samenwerking?

mei 2023

Samen met Landschap Erfgoed Utrecht, IVN Utrecht en Utrechts Landschap kijkt MAD impact deze periode naar de impact van samenwerking rond de ondersteuning van ‘groene’ vrijwilligers. Wat levert samenwerking op en voor wie? En hoe willen deze drie clubs de samenwering de komende beleidsperiode vormgeven?

Interessante vragen om vanuit impactperspectief naar te kijken. Want soms lopen organisatiebelangen en impactdoelen niet geheel parallel. En hoe beïnvloed dat de samenwerking?

Probiblio werkt aan ToC-catalogus

Probiblio en MAD impact gaan in het vierde kwartaal van 2023 samenwerken om de ToC-catalogus voor bibliotheken in Noord- en Zuid-Holland verder vorm te geven.

Onderzoek Levensloopbegeleiding afgerond

Na bijna vier jaar onderzoek is het eindrapport voor de pilot Levensloopbegeleiding verschenen. Vanuit MAD impact hebben we mensen met autisme en hun omgeving van heel nabij mogen volgen. Dat was aangrijpend en nederig werk.