Kennisdag Cubiss & Bisc

januari 2022

Dinsdag 2 november 2021 leidde MAD impact de kennisdag van Cubiss en BiSC in de Verkadefabriek in Den Bosch. Na de opening van Peter van Eijk (directeur BiSC) braken we het ijs met het uitleven van onze innerlijke hooligan waarna we de diepte in doken op het thema impactgericht werken.

Na een heerlijke lunch gingen de medewerkers van de bibliotheekservicecentra aan de slag met de opzet van hun eigen Theory of Change. Inspirerende uitkomsten werden aan het eind van de middag gedeeld.

Moe maar voldaan keerden wij huiswaarts.

Probiblio werkt aan ToC-catalogus

Probiblio en MAD impact gaan in het vierde kwartaal van 2023 samenwerken om de ToC-catalogus voor bibliotheken in Noord- en Zuid-Holland verder vorm te geven.

Onderzoek Levensloopbegeleiding afgerond

Na bijna vier jaar onderzoek is het eindrapport voor de pilot Levensloopbegeleiding verschenen. Vanuit MAD impact hebben we mensen met autisme en hun omgeving van heel nabij mogen volgen. Dat was aangrijpend en nederig werk.